Tekasinpa seurakunnalle tilattuna 150 kpl Marianne-muffineita. Käytin pohjana normaalia pehmeän sokerikakun taikinaa ja luirautin sekaan (Huom! Taikina viisin(5)kertaisena) sit ½ pss Marianne Crushia. Oma sävellys siis, mutta niin on makukin ainakin oman suun mukainen ;), nam! Huomenna päästäänkin sit omien poikien kaa lastentapahtumaan niitä maisteleen :D...

Pehmeä sokerikakku:

  • 2 munaa
  • 1½dl sokeria
  • 1dl maitoa tai kermaa -> mä käytin maitoa
  • 3/4dl sulatettua rasvaa (75g) -> käytin juoksevaa rypsiöljypohjaista rasvaa
  • 1tl vanilliinisokeria
  • 1½tl leivinjauhetta
  • 2½dl vehnäjauhoja

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää mausteet ja sulatettu rasva. Lisää maitoa vuorotellen jauho-leivinjauheseoksen kanssa. Annostele taikina muffinivuokiin. Täytä vain n. 2/3 vuoan korkeudesta. Paista 200 asteessa n. 20min.

2079071.jpg