1244460080_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Te joilla kasvaa tuo ihana raparperi lähettyvillä, napatkaa tästä superhelppo vierasvaraohje ;)!

  • 1 pkt kaupan (kaura)murotaikinaa (miksei itetehtykin käy...) -> sulata
  • 5-8 dl raparperinpaloja
  • 1 dl sokeria
  • 1 ½tl kanelia

Sekoita raparperin palat, sokeri ja kaneli keskenään.

Painele sulanut taikina piirakkavuoan pohjalle. Huomioi, että vuoan tulee mahtua mikroon!!! Pistele haarukalla reikiä pohjaan.

Kypsennä täydellä teholla n. 5min. Jos mikrossasi ei ole pyörivä alusta, käännä vuokaa ½ kierrosta kypsennyksen puolivälissä.

Lisää täyte. Kypsennä vielä täydellä teholla 8min.

Tarjoa jäätelön, kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kanssa.